Uw gevel weer
brandschoon

Bel 043 - 344 06 53

Welke manier van gevelreiniging is het beste voor uw gevel?

Onder gevelreiniging kunt u het verwijderen van vervuiling van gevels verstaan. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling verwijderen wij met de beste technieken, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gevel? Bel 043 - 344 06 53 of stuur een e-mail naar info@gevelreinigingmaastricht.nl

TORBO vochtstralen

Met TORBO vochtstralen wordt uw zwaar vervuilde gevelsteen weer zo goed als nieuw, ongeacht welk type ondergrond. Wij werken altijd met de modernste eisen van de milieu- en arbeidsinspectie en maken daarom uitsluitend gebruik van natstralen en niet van droogstralen. De stofoverlast is minimaal doordat er een aangepaste hoeveelheid water wordt toegevoegd.

Hogedrukreiniging

Uw gevel ontdaan van vuil? Uw gevel is weer vrij van vuil zoals mos, atmosferisch vuil of verkeervuil (uitlaatgassen) door onze speciale hogedrukreiniger. Uw gevel ziet er weer brandschoon uit.  De speciale hogedrukreiniging heeft een druk van 150 bar en kan een temperatuur bereiken van 95 graden Celsius. Eerst wordt uw gevel ingespoten met een vuil oplossend middel, waarna ze worden schoongespoten met de hogedrukreiniger.

Gevelreiniging voor en na

Benieuwd naar de resultaten van onze gevelreinigentechnieken? Hieronder in de galerij een aantal projecten van voor en na gevelreiniging. Ziet u het het verschil?

Voor

Na

Wilt u uw pand ook laten reinigen?

Bel 043 - 344 06 53.